Spotkanie 13.03.2010
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie 13.03.2010
| Altheriol |
12.03.2010, 15:59
|
![]() Zrośnięty z forum ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Klubowicze Postów: 939 Dołączył: 15.November.2005 Skąd: Bielsko-Biała Nr użytkownika: 4 |
Żarówa przyspał przez ten tydzień. Tak więc - spotkanie jest o 11:00 i są dwa punkty programu.
Chciałem przeprowadzić prezentacje strojów średniowiecza, to jedna rzecz. Druga rzecz, to Kors miał jakiś punkt, który prezes miał zamieścić, ale zamulił. -------------------- Twój Osobisty Instruktor
![]() |
| Żarówa |
12.03.2010, 16:13
|
![]() Czasami wpada ![]() Grupa: Klubowicze Postów: 85 Dołączył: 3.March.2007 Skąd: Bielsko Biała, gdzie zaległy cienie... Nr użytkownika: 259 |
Przepraszam bardzo, za opóźnienia. To się więcej nie powtórzy
Specjalnie dla pań mamy prelekcję Korsa pt. "Moda, kosmetyki i higiena w czasach zamierzchłych". Ja i Vampir powiemy kilka słów na temat Coolkonu, który odbył się w zeszłym tygodniu. Tradycyjnie przypominam o skłądkach i De Profundis. -------------------- ![]() |
| Kors |
12.03.2010, 18:30
|
|
Pierwszy Klubowy Ojciec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Klubowicze Postów: 573 Dołączył: 16.November.2005 Skąd: Bielsko... Nr użytkownika: 6 |
Jeszcze kilka słów o biżuterii wrzucę i może wreszcie uda mi się ruszyć Warsztaty Pisarskie
PS. Ja też powiem o Coolkonie! Ja też! -------------------- "Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use."
|
![]() ![]() ![]() |
![]() Wersja Lo-Fi |
Obecna data i czas: 9.September.2010 - 11:23 |
| Skin Created by Danellis. For more skins and support, please Click Here |